M!N! Muziek Oud-Beijerland

Yes! M!N! Muziek komt naar de Hoekse Waard! Op uitnodiging van Stichting Cultuurpower zijn we op vrijdagochtend te vinden in Up Social Club in Oud-Beijerland. Lijkt het jou tof om mee te doen met de M!N! Muziek reeks "Hé wie gaat er mee?"

De eerste groep start om 10:15uur – 10:45uur en de tweede groep start om 11:00uur – 11:30uur. De les data zijn: 2, 9, 16, 30 okt. en 6 nov. Het M!N! Muziek doe-maar-mee-concert is op 6 november. M!N! Muzikantjes zijn welkom vanaf 6 maanden tot en met 3 jaar, samen met een (groot)ouder/begeleider. Deelname met meerdere kindjes per begeleider is ook mogelijk. De totaalkosten voor de M!N! Muziek reeks van 5 live lessen bedragen € 50,00 per M!N! Muzikantje.

Ook is er de mogelijkheid om aansluitend thuis met je M!N! Muzikantje aan de slag te gaan, door de digitale leeromgeving. Hier vind je de liedjes, videoclips en downloads van de songteksten en kleurplaten die horen bij de reeks. Zo kun je de lesmomenten thuis verder uitbouwen en de kracht van de herhaling optimaal benutten! De toegang tot de online omgeving bedraagt € 5,00 per M!N! Muzikantje en kan alleen worden gebruikt bij deelname aan de live lessen.

Schrijf je snel in voor de M!N! Muziek reeks in: Oud-Beijerland !

M!N! Muziek Hé wie gaat er mee

  We willen ons graag inschrijven voor de M!N! Muziek reeks in Oud-Beijerland!
  aanvang cursus* 10:15 & 11:00 (vol) zet mij op de reservelijst

  Voornaam (groot)ouder/begeleider*
  Achternaam (groot)ouder/begeleider*
  Straatnaam*
  Huisnummer + toevoeging*
  Postcode*
  Woonplaats*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Voornaam kind (cursist)*
  Achternaam kind (cursist)*

  Geslacht (cursist)* JongenMeisje

  Geboortedatum (cursist)*

  Opmerking of vraag:  Hierbij geef ik toestemming voor het gebruik van portretfoto’s- video materiaal tijdens M!N! Muziek, welke gebruikt kunnen worden in persberichten, op posters en flyers, op de website en op social media.

  Naam (groot)ouder/begeleider:*

  Handtekening (groot)ouder/begeleider:*

  Na het versturen van dit formulier, ontvangt u een kopie van uw aanvraag/inschrijving. Dit is nog geen bevestiging van de deelname. U ontvangt van ons z.s.m. een betaalverzoek via WhatsApp. Heeft u geen WhatsApp, dan kunt u hieronder aanvinken dat u dit verzoek per e-mail wilt ontvangen. De inschrijving is pas definitief na de bevestiging van de betaling.