Beschikbare M!N! Muziek reeksen

Iedere M!N! Muziek reeks bestaat uit 5 lessen binnen een leuk thema waarin je M!N! Muzikantje spelenderwijs kan laten kennismaken met muziek. De reeksen zijn los van elkaar te volgen. Je kunt dus kiezen voor het thema wat jouw M!N! Muzikant op dit moment aanspreekt.

Er gaat niets boven muzikale interactie. Daarom zijn de groepslessen het meest aan te raden. De muzikale interactie tussen jouw en je kleintje zijn van groot belang en daarnaast raken ze geïnspireerd door live muziek en de andere kindjes.

De situatie waarin we nu zitten (tot 1 juni) vraagt om een andere aanpak. Daarom kun je nu de geplande reeksen ook online volgen. Je krijgt toegang tot de beveiligde omgeving van de website, waar je de lessen, extra filmpjes en allerlei downloads kunt vinden. Naast de filmpjes is er uiteraard ook contact met de docent.

Beschikbare reeksen

Online beschikbaar vanaf 9 mei

Deze reeks zou op 9 mei starten bij ToBe Cultuurcentrum in het Energiehuis in Dordrecht en op 15 mei in Bibliotheek Aanzet in Ridderkerk. Door de huidige situatie zal deze alleen online beschikbaar komen. Dat betekent echter niet dat hij minder leuk is...!

Nu online beschikbaar

De reeks in Dordrecht is net afgelopen, maar is in Ridderkerk nog in volle gang! Door de huidige maatregelen is deze reeks momenteel alleen online te volgen. Gelukkig zijn er al veel M!N! Muzikanten die er met veel plezier gebruik van hebben gemaakt!

Meer info volgt

Meer info volgt

Meer info volgt

Meer info volgt

Meer info volgt